Antena 3 Actualitate Religie Reacția Patriarhiei Române după atentatul terorist din Manchester

Reacția Patriarhiei Române după atentatul terorist din Manchester

23 Mai 2017   •   12:29
Reacția Patriarhiei Române după atentatul terorist din Manchester
Sursa foto: Foto: Agerpres

Patriarhia Română a prezentat marți un mesaj de compasiune și solidaritate cu victimele atentatului din Manchester, exprimându-şi speranţa în găsirea celor mai adecvate soluţii "pentru a opri acest cumplit flagel".

„Patriarhia Română a aflat cu multă întristare despre atentatul terorist din Manchester din seara zilei de 22 mai 2017, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 22 de oameni şi alţi 59 au fost răniţi, printre victime aflându-se, din nefericire, şi copii. Deplângem continuarea valului de violenţe provocat de terorismul care asaltează Europa şi ne exprimăm speranţa că autorităţile statale şi organismele internaţionale vor găsi soluţiile cele mai adecvate pentru a opri acest cumplit flagel. Ne rugăm lui Dumnezeu să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi, să consoleze familiile îndoliate şi să dăruiască sănătate celor răniţi. Totodată, în numele Patriarhiei Române, ne exprimăm compasiunea şi solidaritatea cu poporul britanic, din nou greu încercat', se arată în mesajul transmis AGERPRES de Biroul de presă al Patriarhiei Române.

O explozie s-a produs luni seara la Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close