Antena 3 CNN Actualitate Religie Voi cu Voicu. Mărturii cutremurătoare despre viața de dincolo

Voi cu Voicu. Mărturii cutremurătoare despre viața de dincolo

Voi cu Voicu. Mărturii cutremurătoare despre viața de dincolo
13 Aug 2016   •   21:17

Claudiu Lăpădat s-a dus împreună cu familia la o casă de vacanţă, la munte. Din acea zi, viața i s-a schimbat complet. Povestea sa a fost prezentată la ”Voi cu Voicu”.

În camera în care dormea împreună cu Lucia, soţia lui, au fost scăpări de gaze de la o sobă şi amândoi au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon.

”În momentul în care sufletul iese din trup, când duhul omului iese din trup, tot ce este legat de lumea aceasta încetează. Aşa cum spune Scriptura: acolo nu este nici lacrimă, nici durere, nimic legat de pământ.

Am început să urc şi, la un moment dat, de undeva din cer a început să curgă peste mine un fascicul de lumină. Lumina aceea era ca un fel de dragoste, bucurie, pace, fericire, dar parcă sub formă lichidă.

Curgea, iar eu urcam prin ea. La un moment dat, fasciculul acela s-a făcut tot mai mare, norii s-au dat la o parte, m-am ridicat deasupra pământului şi am plecat.

În timp ce urcam, dintr-o dată am început să aud muzică. Era o asemenea muzică cum pe pământ nu există. Şi undeva, departe, am văzut ceva mare şi alb. De după obiectul acela uriaş şi alb curgea spre mine acel râu de dragoste, de fericire, de bucurie pe care nu ştiu să-l descriu.

Mai târziu mi-am dat seama că era o poartă mare şi albă, iar lângă ea erau nişte omuleţi foarte mici, pe care am început să-i aud strigându-mă. Mă salutau şi mă chemau: „Vino, vino aici! Vino acasă!” a povestit Claudiu Lepădat.

”Acolo totul era atât de greu...Nimic din lucrurile pe care le-am lăsat nu conta. Mi-a fost dat să simt durerea morții mele. Știam ce gândesc oamenii. M-a lovit durerea copiilor și mi-a atras atenția, dar nu suficient de tare. Și am continuat să urc. Acolo am auzit o voce care mi-a spus – alege, fiule. Te duci în cer sau te întorci pe pământ” spune pastorul Claudiu Lepădat.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu marturii moarte clinica
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close