Antena 3 CNN Actualitate Remus Rădoi: Liderii grupării interlope, la cafea cu șefii Poliției din Caracal

Remus Rădoi: Liderii grupării interlope, la cafea cu șefii Poliției din Caracal

Remus Rădoi: Liderii grupării interlope, la cafea cu șefii Poliției din Caracal
Sursa foto: foto: captura Antena 3
13 Aug 2019   •   20:37

Remus Rădoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat în momentul dispariției Alexandrei Măceșanu, adolescenta sechestrată de Gheorghe Dincă, a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate Antena 3, că șefii Poliției din Caracal nu se fereau să stea la cafea cu capii grupărilor de interlopi.

La începutul anului 2019, era constituit un dosar la DIICOT pentru trafic de persoane, cămătărie, șantaj... Am fost contactat de DIICOT, am discutat cu domnul Alexe, pe care l-ați cunoscut în postul de adjunct al județului Olt înainte să fie destituit în preajma acestor evenimente. Era comisar șef în DIICOT Olt. Era coordonat în acest dosar de domnul procuror-șef Călina Ionuț.

Am mers la dânșii și mi-au spus că au înregistrări de circa șase luni cu un grup infracțional organizat care se ocupa cu astfel de lucruri. Mi-au cerut sprijinul pentru că era de notorietate că în municipiul Caracal persoanele vătămate nu aveau curaj să meargă la Poliție să depună plângere știind că este foarte notoriu că adesea liderii grupării acesteia cu șeful Poliției și cu adjunctul la terase unde își serveau cafeaua împreună", a spus Remus Rădoi.

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close