Antena 3 Actualitate Reproșurile lui Klaus Iohannis la adresa Guvernului tehnocrat: ”Fiecare încearcă să rezolve problema cum crede el că e mai bine”

Reproșurile lui Klaus Iohannis la adresa Guvernului tehnocrat: ”Fiecare încearcă să rezolve problema cum crede el că e mai bine”

26 Oct 2016   •   13:22
Reproșurile lui Klaus Iohannis la adresa Guvernului tehnocrat: ”Fiecare încearcă să rezolve problema cum crede el că e mai bine”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Președintele Klaus Iohannis reproșează lipsa de coerență în anumite situații a Guvernului Cioloș, arâtând încă că, dacă ”la un guvern politic există un partid care stabilește direcția”, un ministru tehnocrat ”rezolvă problema cum crede el că este mai bine”.

”Un guvern tehnic se comportă altfel decât un guvern politic. Cred că au fost situaţii unde a lipsit coerenţa. La un guvern politic există un partid care stabileşte direcţia. La un guvern tehnic nu există. Fiecare ministru încearcă să rezolve problema cum crede el că e mai bine. Şi atunci riscul e să apară sincope, să lipsească coerenţa actului guvernamental. Aceşti oameni nu au avut exerciţiul guvernării până acum, dar au venit şi au rezolvat atâtea probleme. Este notabil într-un sens pozitiv”, a spus Klaus Iohannis, într-un interviu acordat adevarul.ro.

Tot în acest interviu, Klaus Iohannis s-a arătat nemulțumit că unele partide au înțeles așteptările pe care le-a avut de la acestea, în timp ce altele ”nici măcar nu s-au străduit să se reformeze, ba chiar au mimat reforma”.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close