Antena 3 CNN Actualitate Responsabilul Zoo Rădăuţi, cercetat penal pentru vătămare corporală în cazul fetei rănite de leoaică

Responsabilul Zoo Rădăuţi, cercetat penal pentru vătămare corporală în cazul fetei rănite de leoaică

Responsabilul Zoo Rădăuţi, cercetat penal pentru vătămare corporală în cazul fetei rănite de leoaică
Sursa foto: Foto: whozoo.org
de M.Z.    |    10 Apr 2013   •   13:56

Responsabilul Grădinii Zoologice din Rădăuţi este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce o adolescentă de 15 ani care se afla în vizită în acest parc a fost rănită, marţi, de o leoaică, în momentul în care fata s-a apropiat de cuşcă, informează Mediafax.

O fată de 16 ani a fost muşcată de un leu de la grădina zoologică din Rădăuţi, marţi, după ce a intrat într-un perimetru interzis.

Responsabilul Grădinii Zoologice din Rădăuţi, Angela Olenici, declara că adolescenta a intrat într-un loc interzis, unde a încercat să se joace cu leoaica, şi că fata şi-a băgat piciorul între gratiile cuştii, iar animalul i-a cuprins cu labele din faţă piciorul şi a muşcat-o de gleznă.

Olenici a menţionat că un angajat care se afla la 20-30 de metri distanţă de zona respectivă a ajutat-o pe fetiţă şi a tras-o de lângă cuşcă, fiind apoi anunţată ambulanţa.

În momentul în care fata s-a apropiat de cuşca unui leu, acesta a prins-o cu labele printre gratii de piciorul drept, provocându-i răni care necesită aproximativ 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Iniţial, fata a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Rădăuţi, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" din Suceava, unde i-a fost suturată rana.

Adolescenta muşcată de leoaică este cetăţean american şi învaţă la o şcoală privată din municipiul Suceava.




×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close