Antena 3 CNN Actualitate Restaurantele și alte categorii de localuri ar putea fi închise. Orban: Analizăm astfel de măsuri

Restaurantele și alte categorii de localuri ar putea fi închise. Orban: Analizăm astfel de măsuri

Restaurantele, barurile și alte categorii de localuri ar putea fi închise, odată cu instituirea stării de urgență. Pemierul Ludovic Orban anunță că o astfel de decizie este în analiză.

Restaurantele și alte categorii de localuri ar putea fi închise. Orban: Analizăm astfel de măsuri
Sursa foto: Pixabay.com
15 Mar 2020   •   20:19

„Restaurante, baruri și alte categorii de localuri. Sunt în analiză astfel de mpsuri. Noi am avut o gradualitate în ceea ce privește impunerea de mpsuri. Dacă în primă fază am interzis manifestările de peste 1000 de persoane, ulterior am coborât la interzicerea manifestărilor de peste 100 de persoane, potrivit Mediafax.

În momentul în care va fi necesar putem lua și astfel de decizii. Sunt în curs de analiză astfel de decizii”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei videoconferințe de presă.

Klaus Iohannis a anunțat că va decreta stare de urgență în România, începând de luni, în contextul generat de criza epidemiei de coronavirus. Numărul cazurilor de infecții cu Covid-19 în țară a ajuns la 139.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close