Antena 3 CNN Actualitate Restricţie de circulaţie pe DN 2 spre Bucureşti, din cauza blocajului între Adjud şi Tişiţa

Restricţie de circulaţie pe DN 2 spre Bucureşti, din cauza blocajului între Adjud şi Tişiţa

Restricţie de circulaţie pe DN 2 spre Bucureşti, din cauza blocajului între Adjud şi Tişiţa
Sursa foto: Foto: INTACT Images
25 Ian 2013   •   21:00

Traficul rutier pe drumul naţional DN 2 este restricţionat pe raza judeţului Bacău pentru toate categoriile de autovehicule care circulă spre Bucureşti din cauza blocajului existent între localităţile vrâncene Adjud şi Tişiţa provocat de zăpada troienită, circulaţia fiind permisă doar riveranilor, informează Mediafax.

Potrivit Prefecturii Bacău, un drum naţional care tranzitează judeţul Bacău este blocat, respectiv DN 11A Podul Turcului - Adjud - Bârlad, din cauza problemelor existente pe această arteră în judeţele Vaslui şi Vrancea, iar pe drumul naţional DN 2 se circulă cu restricţie spre Bucureşti.

Măsura a fost luată la solicitarea Serviciului de Poliţie Rutieră Vrancea ca urmare a blocajului existent din cauza zăpezii troienite între localităţile Adjud şi Tişiţa.
   
"Circulaţia este permisă doar riveranilor, pe raza judeţului Bacău, până la remedierea situaţiei pe raza judeţului Vrancea. Autovehiculele care circulă spre Bucureşti sunt oprite în municipiul Bacău, temporar, până în momentul în care se poate relua circulaţia pe raza judeţului Vrancea. La solicitarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, nouă jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău se deplasează în judeţul Vrancea,  în zona Adjud - Tişiţa, pentru a sprijini poliţiştii în operaţiunile de degajare a traficului", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Bacău, Carmen Cioltan.
   
Tot în Bacău, mai sunt blocate două drumuri judeţene, respectiv DJ 243B Parincea - Poieni - Năstăseni şi DJ 119A Urecheşti - Conţeşti, Sascut - Bereşti, iar pe alte opt artere judeţene circulaţia este îngreunată.


×
Subiecte în articol: viscol
Parteneri
Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei
x close