Antena 3 CNN Actualitate Restricții de circulație în 9 județe și în București

Restricții de circulație în 9 județe și în București

Restricții de circulație în 9 județe și în București
26 Iul 2015   •   17:33

 Circulația vehiculelor cu masa totală maxima autorizată mai mare de 7,5 tone va fi restricționată duminică, până la ora 20,00, pe drumurile naționale din județele aflate sub avertizare de Cod Portocaliu de caniculă și disconfort termic, a anunțat Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), citează Agerpres.

Atenționarea ANM a fost emisă pentru județele Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, inclusiv municipiul București, Ialomița, Călărași, Brăila, Galați, Vaslui. CNADNR a impus restricții de circulație temporare pe drumurile naționale și autostrăzile din județele menționate.

De asemenea, compania de drumuri precizează că restricționarea circulației este necesară pentru protecția sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformații majore ireversibile cu pierderea stabilității îmbrăcăminții rutiere. 'Măsura va fi dusă la îndeplinire de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA cu sprijinul organelor de Poliție Rutieră', precizează CNADNR.



×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close