Antena 3 CNN Actualitate Reţeaua "naşilor" şpăgari din CFR Călători. Ultimii 21 de angajaţi duşi la instanţă vor fi cercetaţi în libertate

Reţeaua "naşilor" şpăgari din CFR Călători. Ultimii 21 de angajaţi duşi la instanţă vor fi cercetaţi în libertate

Reţeaua "naşilor" şpăgari din CFR Călători. Ultimii 21 de angajaţi duşi la instanţă vor fi cercetaţi în libertate
de S.T.    |    31 Oct 2012   •   14:51

Audierile în cazul naşilor şpăgari continuă. Magistraţii Tribunalului Braşov audiază miercuri, alţi 21 de angajaţi ai CFR pentru care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

UPDATE 14: 40- Cei 21 de angajaţi ai CFR Călători din cel de-al treilea lot dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru fapte de corupţie vor fi cercetaţi în libertate, au decis, miercuri, magistraţii Tribunalului Braşov.

Marţi au fost audiate un număr de 45 de persoane din Regionalele CFR Bucureşti, Braşov, Iaşi, Craiova şi Galaţi, din care 21 au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar restul ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Până în prezent, au fost audiaţi, începând de joia trecută, 170 de angajaţi ai CFR, conducători de tren, controlori de tren, inspectori şi revizori pentru infracţiuni de dare şi luare de mită, instigare la abuz în serviciu şi furnizare de informaţii nedestinate publicităţii în vederea obţinerii unui folos material, din Regionalele CFR Bucureşti, Braşov,Cluj, Iaşi, Craiova, Galaţi.       
                     

Din cele 170 de persoane audiate, 124 au fost propuse pentru arestare preventivă pentru 29 de zile, dar judecătorii Tribunalului Braşov au respins propunerile procurorilor, toate persoanele fiind judecate în stare de libertate cu interdicţia de a nu părăsi ţara, scrie Agerpres,

Procurorii au făcut recurs la decizia judecătorilor care se va judeca la Curtea de Apel Braşov.

În acest dosar considerat de procurori unul complex sunt cercetate 200 de persoane.

×
Subiecte în articol: spaga
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close