Antena 3 CNN Actualitate Rocada de la CSM. Hăineală vrea să ajungă cu orice preţ preşedintele CSM şi să o aibă ca vicepreşedinte pe actuala şefă

Rocada de la CSM. Hăineală vrea să ajungă cu orice preţ preşedintele CSM şi să o aibă ca vicepreşedinte pe actuala şefă

Rocada de la CSM. Hăineală vrea să ajungă cu orice preţ preşedintele CSM şi să o aibă ca vicepreşedinte pe actuala şefă
Sursa foto: Foto captura Antena 3
27 Dec 2012   •   20:09

Răzvan Dumitrescu a vorbit în ediţia de joi seară a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3 despre rocada care se plănuieşte la nivelul conducerii Consiliului Superior al Magistraturii, între procurorul Alina Ghica, actualul preşedinte al CSM şi Oana Hăineală, deocamdată vicepreşedinte al CSM.

Potrivit luju.ro, mandatul actualei conduceri va expira pe 6 ianuarie 2013, iar pentru că aceea este o zi de duminică, şedinţa CSM în care se va decide viitoarea conducere, prin votul membrilor prezenţi, va avea loc vineri, pe 4 ianuarie 2013.

Jurnaliştii luju.ro mai scriu că, potrivit CV-ului afişat pe site-ul CSM, procurorul Oana Hăineală a manifestat în ultimii ani o serie de preocupări cumva paralele cu funcţia de magistrat, mai precis legate de activitatea de informaţii, specifică serviciilor secrete, printre care două mastere în securitate şi apărare naţională, precum şi în combaterea terorismului, doctorat în ştiinţe militare, etc.


Vezi înregistrarea integrală a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close