Antena 3 CNN Actualitate Români păcăliţi de mafia terenurilor: AUDIERI RELUATE, după dezvăluirile Antena 3 privind schimburile ilegale de pământ

Români păcăliţi de mafia terenurilor: AUDIERI RELUATE, după dezvăluirile Antena 3 privind schimburile ilegale de pământ

Români păcăliţi de mafia terenurilor: AUDIERI RELUATE, după dezvăluirile Antena 3 privind schimburile ilegale de pământ
15 Mar 2014   •   16:44

Au început audierile în Suceava, după ce Antena 3 a demascat schimburile ilegale de terenuri de la Şcheia. Prefectul judeţului a depus o plângere penală pentru a identifica toate persoanele care au fost implicate în trasferurile de pământ făcute între sătenii din Şcheia şi Primărie.

Prefectului judeţului Suceava a cerut relarea anchetei din 2011, de la Scheia după ce, Antena 3 a prezentat, în exclusivitate, mafia schimburilor de terenuri de lângă viitoarea şosea de centură a Sucevei.

În plus, o comisie specială va inventaria toate terenurile din comună pentru a vedea dacă suprafeţele inventariate în acte există în realitate.

"Am solicitat oficiului de cadastru să ne comunice tarlalele şi proprietarii suprafeţelor de teren pe care trece şoseaua de centură a municipiului Suceava", adeclarat prefectul de Suceava, Florin Sinescu.

Fostul subprefect al judeţului Suceava, Angela Zaroujanu, cea care a semnat documentul prin care s-a dat undă verde la intabularea terenurilor de lângă centură, spune însă că nu are nicio vină.

Afacerile din jurul şoselei de centură a sucevei au înflorit sub administraţia PDL. Surse din rândul anchetatorilor susţin că în mafia schimburilor ilegale de terenuri de la Şcheia ar fi implicat şi un ofiţer al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Citeşte şi:

Români păcăliţi de mafia schimburilor de terenuri: MORŢI pe listele Primăriei cu pământurile de la centura Sucevei

Români păcăliţi de mafia schimburilor de terenuri: Personaje-CHEIE într-o afacere DUBIOASĂ

Români păcăliţi de mafia schimburilor de terenuri. Ţinta, pământurile de la centura oraşului Suceava


×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close