Antena 3 CNN Actualitate România, fruntaşă la proiecte stupide. Arădenii au ajuns să construiască TROTUARE în mijlocul CÂMPULUI

România, fruntaşă la proiecte stupide. Arădenii au ajuns să construiască TROTUARE în mijlocul CÂMPULUI

România, fruntaşă la proiecte stupide. Arădenii au ajuns să construiască TROTUARE în mijlocul CÂMPULUI
de O.P.    |    16 Oct 2013   •   06:09

Localnicii din câteva sate din judeţul Arad au zeci de kilometri de trotuare... în câmp. Proiectul ,demarat în  2010 din bani europeni, îşi doreşte să revitalizeze zona şi să îi ajute pe producatorii de vin. Aşa se face că între patru localităţi arădene s-au construit trotuare, late de 50 de centimetri, care acum sunt invadate de buruieni şi nimeni nu le foloseşte.

Între localităţile arădene Păuliş, Ghioroc, Covăsânş şi Şiria au fost construiţi kilometri întregi de trotuar, în cadrul unui proiect cu fonduri europene pentru dezvoltarea zonei. Proiectul nu a fost finalizat, dar trotuarele şi aşa foarte înguste au fost năpădite de buruieni.

Localnicii nici măcar nu ştiu dacă au de-a face cu un trotuar în câmp sau cu o pistă de biciclete. Oricum ar fi, pe asfaltul proaspat turnat încape o singură persoană.

Proiectul a fost avizat de de ministerul dezvoltarii si turismului în 2010 şi ar fi trebuit să fie gata în această primavară. 

Lucrarile proiectului sunt estimate la peste 61.300.000 lei, din care 85 la sută vin din fonduri europene.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close