Antena 3 CNN Actualitate România, în elita turismului mondial

România, în elita turismului mondial

România, în elita turismului mondial
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    07 Noi 2013   •   23:20

România are cu ce se mândri. La Londra a avut loc cel mai mare târg de turism din lume, iar România a avut un pavilion important.

Alin Burcea, cel care conduce, a fondat şi deţine Paralela 45, compania de turism numărul 1 din România, a fost invitatul special al emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

”Sunt pentru a patra oară aici, te simți ca la Mecca. Discuți cu oameni importanți, profesioniști de la care ai ce învăța. A fost o prezență mai bună a României decât în alte dăți, au venit multe agenții străine să întrebe de România, între 100 și 200.  Englezii știu de Dracula, ne place sau nu, trebuie să ne pliem pe ce vor ei să vadă. Circuitele culturale, sportive, astea le suscită interesul” a povestit Alin Burcea.

”Cred că vom reuși ceva, problema este că nu avem brand. Când spui România, spui nu spui decât trio-ul de aur, Hagi, Nadia, Năstase și apoi Dracula....La noi intervine factorul guvernamental, care ar trebui să gândească în termeni de business. Vin generațiile noi, am văzut asta și la Londra. Vin tinerii care studiază la Londra, când se vor întoarce acasă vor veni cu lucruri noi, cu care să ne ridicăm” crede Alin Burcea, fondatorul și directorul celei mai importante companii de turism din România.

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Subiecte în articol: România Sinteza Zilei
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close