Antena 3 CNN Actualitate România, în top 5 cele mai ieftine destinaţii turistice din Europa

România, în top 5 cele mai ieftine destinaţii turistice din Europa

România, în top 5 cele mai ieftine destinaţii turistice din Europa
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    05 Ian 2012   •   12:42

Ţara noastră este una dintre destinaţiile turistice cele mai ieftine an acest an şi care oferă o mulţime de atracţii naturale - cel puţin aşa arată invitaţiile de pe site-urile turistice din Canada, potrivit Cheapflights.ca.

Printre atracţiile naturale din România menţionate de canadieni se numără Vulcanii noroioşi, lacurile glaciare şi Marea Neagră.

În ceea ce priveşte Capitala noastră, străinii spun că Bucureştiul are numeroase hoteluri la preţuri decente, de aproximativ 50 de dolari canadieni pe noapte. O bere costă aproximativ 1,30 de dolari, iar "mâncarea este ieftină şi delicioasă".

Canadienii amintesc şi că Oficiul Român de Turism le propune celor care vizitează România câteva modele de itinerare, printre care o excursie de cinci zile cu maşina sau cu trenul de la Bucureşti şi care include vizitarea mănăstirilor din Bucovina.

Sofia, capitala Bulgariei, este pe primul loc în topul celor mai ieftine oraşe turistice din Europa, conform clasamentului realizat de Price of Travel. Pe următoarele poziţii se află Cracovia, Polonia, Budapesta, Varsovia şi Bucureşti. Cea mai scumpă destinaţie în acest top este Zurich.

×
Subiecte în articol: Marea Neagrã România hoteluri
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close