Antena 3 CNN Actualitate România, promovată pe celebrele taxiuri londoneze. Campania va costa cel puţin 5 MILIOANE de dolari

România, promovată pe celebrele taxiuri londoneze. Campania va costa cel puţin 5 MILIOANE de dolari

România, promovată pe celebrele taxiuri londoneze. Campania va costa cel puţin 5 MILIOANE de dolari
de O.P.    |    06 Noi 2013   •   06:17

Romania va fi promovată pe celebrele taxiuri londoneze. Atracţiile turistice româneşti vor fi prezentate pe aproximativ 150 de taxiuri din capitala Marii Britanii. 

Totul, în cadrul unei campanii de promovare outdoor care va începe de anul viitor în mai multe ţări şi va costa cel puţin 5 milioane de dolari.

Castelul lui Dracula şi domeniile prinţului Charles au făcut ca România să nu mai pară pentru britanici doar un punct îndepărtat pe harta Europei. Unii doar au auzit de ţara noastră, alţii au şi vizitat-o.

Campania de promovare a ţării noastre pe plan extern va include reclame la metrou, în aeroporturi, pe autostrăzi, autobuze şi pe celebrele taxiuri londoneze. Proiectul se va derula pe următorii doi ani.

Deocamdată, România participă la cel mai mare târg de turism care s-a deschis la Londra. Aici sunt prezente 47 de firme de profil. În standul ţării noastre s-au investit peste două sute de mii de lire sterline, din fonduri europene.

×
Subiecte în articol: turism turisti straini
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close