Antena 3 CNN Actualitate România s-a mutat la mare. Cel mai aglomerat sezon de când România a fost lovită de criză

România s-a mutat la mare. Cel mai aglomerat sezon de când România a fost lovită de criză

România s-a mutat la mare. Cel mai aglomerat sezon de când România a fost lovită de criză
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iul 2012   •   23:15

România s-a mutat la mare. Cel puţin pentru acest week-end. Peste şaptezeci de mii de turişti au luat drumul litoralului. Vremea e numai bună, pe  plajă cântă muzica, iar la terase curge berea rece. Toată lumea e fericită. Iar comercianţii îşi freacă mâinile a profit. Le-a mers bine toată săptămâna.

Ca e un eveniment special, sau doar o minivacanţa, toata lumea a plecat la mare în acest week-end. Plajele sunt arhipline şi un loc pe şezlong e aproape imposibil de gasit.

Ca să nu piardă timpul, turiştii merg din club, direct pe plajă. Acolo distracţia continuă. Un DJ pune muzică, iar animatoarele cu forme apetisante îşi fac încalzirea pe boxe. În plus, cine se simte obosit după o noapte de petrecere, poate să se relaxeze cu un masaj.

Pretenţioşii au găsit şi câteva oferte all-inclusive, anul acesta, pe litoral. Pentru cine n-a ales all inclusive, terasele de pe plajă şi restaurantele sunt deschise non-stop. La bucătarie, nimeni n-are timp de stat.

Şi berea rece, de la dozator, e la mare căutare. La o singură terasă se vând, în week-end, peste 1.500 de pahare. Cu asemenea vânzări, comercianţii nu pot decât să se bucure. Şi au toate motivele. Oficial, sezonul acesta este cel mai aglomerat de când ne-a lovit criza, în urmă cu trei ani.







×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close