Antena 3 CNN Actualitate România sub nămeţi: 79 de trenuri anulate din cauza zăpezii şi patru linii de cale ferată închise

România sub nămeţi: 79 de trenuri anulate din cauza zăpezii şi patru linii de cale ferată închise

România sub nămeţi: 79 de trenuri anulate din cauza zăpezii şi patru linii de cale ferată închise
Sursa foto: Foto: photographyblogger.net
04 Feb 2012   •   16:02

Potrivit comunicatului de presă al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, 79 de trenuri de călători, din cele 1.947 prevăzute să circule, sunt anulate sâmbătă. Anunţul a fost făcut după ce au fost închise patru linii de cale ferată din cauza vremii nefavorabile.
   
Cele patru linii de cale ferată închise din cauza ninsorii şi a viscolului sunt cele între Urziceni şi Slobozia, Bucureşti Sud şi Olteniţa, Chiajna şi Jilava, Urziceni şi Ploieşti Sud, la acest moment intervenindu-se pe toate patru cu pluguri de zăpadă.
   
Conform situaţiei anunţate la ora 14.00, nu sunt linii de cale ferată cu circulaţie restricţionată şi nici întarzieri semnificative de trenuri, respectiv de peste 60 de minute.
   
De asemenea, toate aeroporturile sunt deschise traficului aerian şi nu sunt curse anulate.
   
Pe Aeroportul Băneasa sunt cinci curse care au întârzieri la decolare şi alte două cu întârzieri la aterizare mai mari de 30 de minute.
   
Totodată, pe Aeroportul Otopeni sunt două curse care au întârzieri la decolare mai mari de 30 de minute şi o cursă cu întârziere la aterizare.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close