România, "ţapul ispăşitor" perfect în cazul scandalurilor alimentare din Europa

de N.B.    |    11 Mar 2013   •   23:01
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor din România a vorbit la "Sinteza Zilei" despre modul în care se încearcă se se arunce vina în recentele scandaluri privind carnea de cal sau substanţele periculoase din alimente.

Bogdan Crisitan Nica a prezentat în emisiunea lui Mihai Gâdea investigaţii apărute chiar în presa germană ce dovedesc provenienţa cărnii de cal în alte ţări, nu în România, aşa cum s-a insinuat.

Este corect că şi în România există evazionişti, escroci, a declarat preşedintele ANPC, însă au fost luate măsuri în cazurile descoperite şi au fost prevenite mari dezastre alimentare.

Nica remarcă faptul că România este ţinta suspiciunilor când vine vorba de alimentele contaminate, însă, în ceea ce îi priveşte pe "jucătorii internaţionali" care au fost dovediţi că au pus la vânzare astfel de alimente, nu s-a făcut nimic.

Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Parteneri
x close