Antena 3 Actualitate România tuturor posibilităţilor. Directorul Transelectrica a obţinut diploma de bacalaureat după ce a terminat facultatea

România tuturor posibilităţilor. Directorul Transelectrica a obţinut diploma de bacalaureat după ce a terminat facultatea

16 Noi 2012   •   13:05
România tuturor posibilităţilor. Directorul Transelectrica a obţinut diploma de bacalaureat după ce a terminat facultatea
Sursa foto: Foto: Agerpres

Noul director de la Transelectrica, Andrei Benghea-Mălăieş, a reuşit o performanţă pe care şi-o doresc zeci de mii de elevi români. Potrivit CV-ului de pe site-ul instituţiei, directorul Transelectrica a obţinut diploma de bacalaureat după ce a terminat facultatea.

Mai mult, se pare că însuşi Andrei Benghea-Mălăieş s-a votat în funcţia de director, deşi prin lege era obligat să se abţină de la vot. 

Noul director temporar nu vine din partea Ministerului Economiei, care deţine 58% din companie, ci din partea Fondului Proprietatea, care are o participaţie de doar 14% la Transelectrica.

Patru echipe de conducere s-au perindat în ultimul an la Transelectrica, companie cu o cifră de afaceri de aproape 1 miliard de euro. Ultima este condusă de Andrei Benghea-Mălăieş, numit director provizoriu în urmă cu 3 săptămâni.

Prima lui grijă în noua calitate a fost să-şi mărească salariul la peste 18 mii de lei. Contactat de Antena 3, directorul Andrei Benghea-Mălăieş nu a vrut să comenteze informaţiile de pe site.

CV-ul lui Andrei Benghea Mălăieş

×
Subiecte în articol: transelectrica

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close