Antena 3 CNN Actualitate Românii, prin ochii unei românce mândre

Românii, prin ochii unei românce mândre

Românii, prin ochii unei românce mândre
16 Aug 2014   •   18:54

O adolescentă româncă din Spania a realizat un videoclip, prin care dă replica parodiei "Sunt un român la Madrid", în care conaţionalii noştri sunt denigraţi de un spaniol. Alexandra Valentina a transmis astfel un mesaj tuturor celor care au păreri greşite faţă de români. "Suntem amabili, culţi, luptători şi muncitori" - spune adolescenta. Clipul a fost şters de pe Youtube, dar a fost distribuit pe mai multe saituri.

Alexandra s-a folosit în clipul ei de imagini şi personalităţi marcante ale României, recunoscute în lumea întreagă: Henri Coandă, Mihai Eminescu, Constantin Brâncuşi, Simona Halep, Nadia Comăneci  A vorbit despre frumuseţea româncelor şi despre rezultatele deosebite obţinute de elevii noştri la olimpiade internaţionale de matematică, fizică, chimie sau informatică. Pe scurt, despre tot ceea ce o face mândră că este româncă.

Clipul Alexandrei a fost scos de pe Youtube de către administratori, pe motiv că "încalcă regulile şi condiţiile" site-ului, dar a fost repostat. Videoclipul "Sunt un român la Madrid" poate fi vizionat însă în continuare.





×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close