Antena 3 CNN Actualitate Românii s-au săturat să facă plajă printre gunoaie. Amenzi de miliarde pentru comercianţi

Românii s-au săturat să facă plajă printre gunoaie. Amenzi de miliarde pentru comercianţi

Românii s-au săturat să facă plajă printre gunoaie. Amenzi de miliarde pentru comercianţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Iul 2012   •   07:54

Românii care vor evada la malul mării în acest weekend nu vor mai face plajă între gunoaie. Comisarii Gărzii de mediu au făcut...  curăţenie pe litoral.Într-o singură oră le-au împărţit amenzi în valoare de peste un miliard de lei comercianţilor care au aruncat gunoaie la întâmplare.

Turiştii care s-au bronzat în Mamaia i-au îngropat în plângeri pe inspectorii gărzii de mediu în ultima perioadă. Toţi erau nemulţumiţi de mizeria din Staţiune. Ieri, reprezentanţii statului au mers în control şi au descoperit munţi de gunoaie la doi paşi de apa mării.

Inspectorii gărzii de mediu au descoperit că administratorii localurilor nu-şi făcuseră curăţenie nici măcar în acte. Cei mai mulţi nu au fost în stare să prezinte documentele de predare a deşeurilor. Inspectorii le-au lăsat răgaz până astăzi să prezinte aceste acte. Dacă nu o vor face vor rămâne cu mai puţini bani în conturi.

Angajaţii gărzii de mediu au dat în timpul controlului de ieri amenzi în valoare de peste un miliard de lei vechi. Şi au promis că vor continua să facă astfel de acţiuni pentru ca turiştii să nu mai fie nevoiţi să facă plajă printre gunoaie.

×
Subiecte în articol: gunoi litoral curatenie Garda de mediu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close