Antena 3 CNN Actualitate RoofArt, soluții pentru acoperișul tău (P)

RoofArt, soluții pentru acoperișul tău (P)

Acoperișul îi oferă casei protecție împotriva factorilor de mediu și a intemperiilor, așa că are nevoie de aceeași atenție ca și restul etapelor din procesul de construcție a unei case.

RoofArt, soluții pentru acoperișul tău (P)
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2020   •   13:22

De la sistemul de învelitoare, la sistemele pluviale și accesoriile aferente, toate elementele acoperișului trebuie alese cu foarte mare grijă, pentru că de calitatea acestora vor depinde durabilitatea și rezistența acoperișului. 

RoofArt România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața soluțiilor de acoperiș, începând cu 2001, comercializează o gamă variată de soluții pentru acoperișuri durabile, însoțite de garanții extinse venite din partea producătorilor de materie primă și de certitudinea implicită că achiziția în sine reprezintă cea mai bună investiție. În plus, calitatea este dovedită și prin cei peste 40 de ani de teste realizate la nivel mondial în condiții meteo extreme.

În cele ce urmează îți prezentăm, așadar, gama de soluții acoperiș RoofArt, disponibilă la doar un click distanță, pe roofart.ro.

Țiglă metalică Umbrella® din oțel suedez SSAB

Atunci când vine vorba de sisteme de învelitori, RoofArt nu face niciodată rabat de la calitate. Țigla metalică Umbrella® răspunde chiar și exigențelor celor mai pretențioși cumpărători și dispune de o garanție extinsă de 40 de ani pentru coroziune și de 30 de ani pentru menținerea culorii. 

Pe roofart.ro găsești țiglă metalică cu prinderi ascunse și prinderi clasice, iar în ceea ce privește tipurile de materie primă, poți alege materiale cu grosimi de 0.53mm, 0.50 sau 0.47mm, acoperiri mate sau lucioase. 

Mai mult de atât, RoofArt promovează inclusiv o gama de produse BIO, cu acoperiri de vopseluri ecologice GreenCoat, valabil atât pentru țigla metalică cât și pentru celelalte accesorii precum jgheaburile, burlanele și elementele de etanșare.

Sisteme pluviale Scandic®

Sistemele pluviale RoofArt combină funcționalitea și durabilitatea cu un aspect estetic deosebit și sunt produse în trei game: Scandic® Zincat; Scandic® Color; Scandic® Cupru.

Sistemele pluviale RoofArt sunt considerate o inovație pe piața din România atât datorită caracteristicilor tehnice de excepție (fiind confecționate din oțel suedez SSAB, rezistă chiar și în condiții meteo extreme), cât și datorită recenziilor favorabile pe care le-au primit în cei aproape 20 de ani de producție din partea cumpărătorilor: aceștia au fost întotdeauna foarte mulțumiți  de investiția făcută și, prin urmare, nu au ezitat să le recomande mai departe. 

Sistemul pluvial Scandic® vine la pachet cu o garanție de 30 de ani pentru coroziune și 15 ani pentru menținerea culorii.

Tablă fălțuită 

Un acoperiș din tablă fălțuită reprezintă o investiție pe termen lung, iar avantajele sunt multiple. Începând de la versatilitatea acestui material potrivit înclusiv clădiriilor istorice și până la gradul mare de formabilitate, chiar și la temperaturi de minus 15oC, produsul a ridicat interes mai ales în rândul arhitecților.

În plus, tabla fălțuită RooArt utilizează tehnologia GreenCoat PLX BT a producătorului scandinav SSAB, ceea ce înseamnă că produsul este conform tuturor normelor ecologice în vigoare.

Produsul este potrivit pentru acoperișuri cu orice înclinație, iar montajul se face fără a perfora suprafața de tablă. Toate aceste atribute, altături de caracteristicile tehnice premium garantează un acoperiș rezistent și foarte durabil. 

Accesorii perfect compatibile cu sistemul de învelitoare ales

Un sistem de acoperiș complet trebuie să includă și accesoriile potrivite. Fără accesoriile potrivite, funcționalitatea acoperișului poate fi compromisă și tocmai de aceea este important ca alegerea acestora să fie tratată cu aceeași grijă precum alegerea sistemului de învelitoare în sine.

RoofArt pune la dispoziție o gamă variată de accesorii perfect compatibile cu sistemele de învelitori alese, la aceeași calitate și cu același aspect,  ceea ce exclude din start situațiile care se întâlnesc atunci când accesoriile sunt cumpărate de la alt producător și se dovedesc a nu fi potrivite cu sistemul de învelitoare, cumpărătorul ajungând chiar să își piardă valabilitatea garanției învelitorii.

În plus, toate accesoriile sunt realizate din aceleași materiale de calitate folosite și pentru sistemele de învelitori, prin urmare durata de viață este una foarte mare. 

În concluzie, dacă îți dorești un acoperiș durabil, realizat din materiale de calitate, specialiștii RoofArt îți stau la dispoziție!

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close