Antena 3 CNN Actualitate Rudel Obreja, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute: "E contrar la ceea ce mă aşteptam. Eram pregătit să răstorn dosarul ăsta foarte tare"

Rudel Obreja, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute: "E contrar la ceea ce mă aşteptam. Eram pregătit să răstorn dosarul ăsta foarte tare"

Şi campionului Rudel Obreja i s-a consfiinţit azi condamnarea la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, odată cu respingerea cererii de rejudecare de către ÎCCJ.

Rudel Obreja, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute: "E contrar la ceea ce mă aşteptam. Eram pregătit să răstorn dosarul ăsta foarte tare"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2022   •   15:45

Rudel Obreja îşi face bagajele pentru şederea după gratii, deşi o parte din pedeapsă deja a executat-o. Nu ştie exact cât mai are de stat după gratii, declarând că urmează să se adreseze instanţei pentru procedurile de eliberare condiţionată. 

Se aştepta la decizia de astăzi a instanţei? Nu!

"Cum să mă aştept? E total contrar la ceea ce aşteptam eu, de vreme ce dosare identice, bazate tot pe Hotărârea CCR din 2018 au fost trimise la rejudecare. ", a declarat Rudel Obreja într-o intervenţie în direct la Antena 3. 

"Tocmai Instanţa Supremă are obligaţia să vegheze la aplicarea unitară a legii. Păi asta înseamnă că dăm soluţii la fel în toate dosarele asemănătoare. La noi dosarele au fost identice dar s-au dat soluţii fix contrare. La unul a fost admitere, la noi a fost respingere. Nu vi se pare că e prea mult cu acest ping-pong al presupusei justiţii din ţara asta?", şi-a exprimat Rudel Obreja nedumerirea şi revolta. 

Cum nu mai are nicio cale de atac, campionul spune că urmează să execute cât mai are din pedeapsă şi "să-mi vad de treaba mea, de familia mea, de copiii mei". 

"Absolut nimic nu am să-mi reproşez, doar mă încearcă o părere de rău că dacă ajungeam la rejudecare - dar probabil că s-a aflat asta - pregătisem surpriză mare. Răsturnam tot dosarul cu făcăturile lor, cu evaziunea fiscală, cu moldovenii ăia... Eram pregătit să răstorn dosarul ăsta foarte tare, dar probabil că s-a aflat şi atuncea asta e!", a concluzionat Rudel Obreja.  

×
Subiecte în articol: rudel obreja dosar gala bute
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close