Antena 3 CNN Actualitate S-a dat startul înscrierilor la târgul dedicat cercetării și inovării în domeniul alimentar

S-a dat startul înscrierilor la târgul dedicat cercetării și inovării în domeniul alimentar

În această toamnă va avea loc o nouă ediție a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT”. Evenimentul se va desfășura online, în perioada 22-26 noiembrie. Înscrierile la acest eveniment sunt deschise începând de astăzi, până pe 31 august.

S-a dat startul înscrierilor la târgul dedicat cercetării și inovării în domeniul alimentar
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2021   •   15:48

Inovaliment este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Facultatea de Stiințele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunarea de Jos, Galați, Facultatea de Stiința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

Tema ediției a doua a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT” este: ”Tehnologia alimentelor orientate spre creșterea calității vieții”.

Scopul târgului de invenții și inovații este acela de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, pentru transfer tehnologic. Participarea este gratuită.

 

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close