Antena 3 CNN Actualitate S-au stricat "Butoanele". Audieri maraton: 120 de persoane, reţinute pentru evaziune fiscală

S-au stricat "Butoanele". Audieri maraton: 120 de persoane, reţinute pentru evaziune fiscală

S-au stricat "Butoanele". Audieri maraton: 120 de persoane, reţinute pentru evaziune fiscală
de O.P.    |    25 Iul 2012   •   05:51

 Audierile celor 120 de persoane, ridicate în cazul evaziunii fiscale de 40 de milioane de euro pe an, continuă. În urmă cu puţin timp, alte patru persoane, printre care şi Octavian Grecu, zis Butoane, au fost reţinute pentru 24 de ore. Acestea se adugă celor 40 care deja aveau mandate de reţinere.

În schimb, la Giurgiu, la casa interlopului Octavian Grecu, zis Butoane, a fost scandal.  Rudele au bruscat jurnaliştii când interlopul si cei doi fii ai sai au fost luati pe sus şi dusi la audieri.  Acestia sunt acuzaţi că au facut afaceri dubioase cu senatorul Cezar Măgureanu şi au primit sprijin si din partea unor şefi ai Fiscului.

Rudele lui Octavian Grecu, zis Butoane, au încercat să-l protejeze de camerele de luat vederi, la ieşirea din sediul DIICOT. Reţinut pentru 24 de ore, a fost urcat în duba poliţiei şi dus în arest.

Scandal a fost şi în cursul zile, la vila interlopului Butoane din Giurgiu. Revoltate ca locuinţa acestuia este percheziţionată, rudele şi-au iesit din fire şi i-au bruscat jurnalistii.

La scurt timp Octavian Grecu dar şi fii lui au fost saltati  şi dusi la audieri cu o dubă a jandarmeriei.

Interlopul giurgiuvean, Octavian Grecu, ar fi capul reţelei care a pagubit statul cu peste 40 de milioane de euro pe an prin neplata taxelor şi impozitelor la produse importate de firmele sale. În total peste 250 de percheziţii au avut loc în Capitala dar şi în alte 10 judeţe.

Procurorii spun ca membrii reţelei evazioniste se sustrageau de la plata taxelor cu protecţia unor şefi ai Fiscului, dar şi a unui senator.



×
Subiecte în articol: scandaluri coruptie
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close