Antena 3 CNN Actualitate Salariile bugetarilor erau tăiate cu 25%, însă leafa ei s-a DUBLAT. Cine este femeia care a sfidat sistemul

Salariile bugetarilor erau tăiate cu 25%, însă leafa ei s-a DUBLAT. Cine este femeia care a sfidat sistemul

Salariile bugetarilor erau tăiate cu 25%, însă leafa ei s-a DUBLAT. Cine este femeia care a sfidat sistemul
de O.P.    |    04 Apr 2013   •   05:59

Soţia şefului RAAPPS, Raluca Surdu, a obţinut de-a lungul timpului mai multe măriri de salariu, în funcţia pe care o deţine de consilier juridic. Astfel, în aproape patru ani salariul Ralucăi Surdu a fost aproape dublat, în condiţiile în care bugetarilor le-au fost tăiate cu 25%.

Soţia şefului RA-APPS, Raluca Surdu, în prezent consilier juridic în această regie, a ajuns să câştige un salariu cât al unui director general. Deputatul PNL de Călăraşi, Raluca Surdu este angajată a RAAPPS încă din 2006. Deşi de-a lungul timpului salariile acestei instutiţii au fost tăiate, banii pe care soţia şefului de la RAAPPS au fost din ce în ce mai mulţi.

Potrivit declaraţiei de avere Raluca Surdu a câştigat în anul 2009 aproape 27.000 de lei, adică a avut un salariu net de 2.200 de lei pe lună .
 Deşi în 2010 guvernul a decis micşorarea salariilor cu 25%, şeful RAAPPS a decis că soţia sa merită un salariu de aproape 3.200 de lei pe lună.

Anul 2011 s-a dovedit a fi unul destul de profitabil pentru soţia şefului RA-APPS. Raluca Surdu a obţinut de la RAAPPS aproape 4.300 lei, în medie, pe lună.

Conform declaraţiei de avere, soţii Surdu deţin un apartament de 104 metri pătraţi în Bucureşti şi două vile în Snagov. Totodată, cei doi mai au în propietate cinci terenuri de peste 56 de hectare.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close