Antena 3 CNN Actualitate Sănătate A fost lovit de o mașină, dar este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Ce surpriză a avut victima

A fost lovit de o mașină, dar este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Ce surpriză a avut victima

A fost lovit de o mașină, dar este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Ce surpriză a avut victima
Sursa foto: Sursă: Instagram
23 Sep 2018   •   14:46

Un adolescent a fost lovit de o mașină, dar a avut supriza să descopere că șoferul este unul dintre actorii săi preferați, Ashton Kutcher. 

Leo Marenghi, un adolescent din California mergea pe stadă cu trotineta când a fost lovit de o mașină, o Tesla neagră, care ieșea din garaj și a fost instant doborât la pământ. 

"M-am ridicat de pe jos și el a ieșit din mașină în același timp", a explicat Marenghi. Adolescentul a spus că drumul de pe care mașina a ieșit avea o vizibilitate limitată.

„M-am uitat în sus și mi-am dat seama că este el. M-a întrebat dacă sunt ok si i-am raspuns că da și l-am întrebat dacă el este Ashton Kutcher. Mi-a spus că da, și s-a reasigurat că sunt bine”, a povestit băiatul.

După ce s-au asigurat ca nu au pățit nimic, cei doi au plecat să își continue ziua, dar nu înainte de a face o poză împreună, pe care Leo a fost extrem de entuziasmat să o posteze pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got hit by a car today... But it’s ok because it was by Ashton Kutcher.??‍♂️

A post shared by Leo Marenghi (@littleduckleo) on


Sursă: TIME

×
Subiecte în articol: adolescent
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close