Antena 3 Actualitate Sănătate Acestea sunt alimentele care te îmbătrânesc. Ai mare grijă la ele!

Acestea sunt alimentele care te îmbătrânesc. Ai mare grijă la ele!

24 Mai 2018   •   21:47
Acestea sunt alimentele care te îmbătrânesc. Ai mare grijă la ele!

Produse de patiserie
Am auzit de foarte multe ori vorbindu-se despre riscurile pe care le prezintă alimentele care conțin grăsimi trans. Însă, se pare că și produsele pe bază de uleiuri vegetale hidrogenate au un efect negativ, ingredient pe care-l găsim cel mai des în produsele de patiserie. Recomandat este să citești eticheta când cumperi un astfel de produs.

Alimente bogate în sare
Puțin, încă puțin, pentru că nu are niciun gust. Așa spunem toți, dar sarea nu este deloc bună pentru sănătate, având un impact negativ, mai ales asupra pielii. Vei observa că după ce vei mânca la cină alimente sărate, te vei trezi cu ochii umflați, picioare și mâini umflate, cauzate de excesul de sare care provoacă retenția de apă.

Alimente prăjite
Sunt delicioase, desigur, dar alimentele prăjite nu sunt deloc bune pentru sănătate. Ele conțin o cantitate mult prea mică de substanțe nutritive, iar de cele mai multe ori sunt prăjite în uleiul pe care l-au mai folosit și înainte, conținând grăsimi trans. 

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close