Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Acupunctura tine departe medicamentele !

Acupunctura tine departe medicamentele !

Acupunctura tine departe medicamentele !
27 Sep 2018   •   17:15

In prezent, oamenii sunt asaltati de durere si de factorii nocivi. Stresul, alimentatia defectuoasa si la ore nepotrivite, statul in picioare, efortul intelectual sau fizic prelungit produc afectiuni care erodeaza organismul. Fiindca oamenii nu mai rezista la durere, recurg la medicamente sau automedicatie. In oraselul micut in apropierea caruia stau, in trecut era o singura farmacie, in prezent sunt 6 si trei puncte de desfacere a produselor naturiste, ceaiuri si suplimente alimentare.

Pe de alta parte, medicamentele sunt cu doua taisuri. Combat sau fac suportabila durerea, dar imbolnavesc stomacul si slabesc inima. Daca se iau un timp indelungat nu mai au niciun efect fiindca se invata organismul cu ele. Luam antibiotic de cate ori ni se umfla o masea, iar cand avem nevoie cu adevarat de ele, nu isi mai fac efectul.

Din fericire pentru noi exista tratamente alternative cat mai naturale, unul dintre ele fiind acupunctura.

Nu vorbim de acupunctura aceea practicata de diletanti sau de diferite persoane care stau cu cartea deschisa in fata sa vada exact corespondenta dintre terminatiile nervoase si anumite parti ale organisumului, ci de cabinet acupunctura recunoscut de Ministerul Sanatatii, cu medici care au pregatire stiintifica necesara si cu echipamente de ultima generatie cu ajutorul carora se poate practica aceasta forma eficienta de tratament oficial, stiintific.

Vremea vracilor care actioneaza la voia intamplarii a trecut, astazi medicina exploreaza toate formele de tratament prin care sa evite procedeele dureroase sau dubioase si administrarea de substante straine (medicamentele) in organism, care au efecte adverse.

De aproape 30 de ani, la Bucuresti functioneaza cu suces un cabinet specializat in acupunctura cu personal bine pregatit, care a studiat aprofundat principiile medicieni traditionale chinezesti.

Doctorii renumiti sunt empatici fata de pacienti, de aceea au simplificat programarile, chiar daca mii de pacienti ajung aici, unii dintre ei fiind clienti fideli.

Printre specialistii de aici se numara somitati ale acupuncturii romanesti si mondiale. Programarea se face online sau telefonic, iar lista afectiunilor ameliorate sau vindecate in urma unor pachete de sedinte de acupunctura sunt:

-migrenele si durerile naucitoare de cap, indiferent de natura lor. Stim foarte bine cat de rau este sa ne doara capul. Durerea se propaga in tot organismul, apare lipsa de concentrare si ameteala. Cu timpul nu mai avem pofat de mancare si ii indepartam prin nervozitate si comportament pe cei apropiati.

-insomnia. Stiu oameni care iau pastille cu pumnul pentru cateva ore de somn, dar sunt cu inima si stomacul in piuneze din cauza aceasta. Lipsa somnului determina multe complicatii si poate conduce la depresie. Pastilele pentru dormit nu reprezinta o solutie, asa ca rezolvati mult mai sanatos, cu acupunctura!

-tratarea obezitatii. Surplusul de greutate are cauze multiple, cum ar fi: excesul de alimente nesanatoase, intrarea la menopauza, stresul, anumite medicamente (chiar anticonceptionalele si antidepresivele au acest efect secundar). Si aici oamenii gresesc punandu-si organismul in pericol prin recurgerea la solutii extreme, cum ar fi: interventii chirurgicale de micsorare a stomacului, cure drastice de slabire care pot duce la anemie, medicamente si suplimente periculoase care pot declansa o multime de efecte secundare (blocaj renal sau deshidratare, afectiuni cardio-respiratorii). Se poate slabi sanatos, natural si treptata cu sedintele de acupunctura, exercitii fizice si o alimentatie sanatoasa.

-sistemul cardiovascular si respirator. Decat sa va internati intr-un sanatoriu, de unde plecati cu microbi, deci mai bolnavi decat ati venit, mai bine va programati pentru acupunctura. Tratamentul nu este deloc dureros si are efecte garantate.

-disfunctii menstruale. Am cunoscut cateva fete care nu stiau concret data menstruatiei, iar cand ciclul le lua pe nepregatite aveau dureri sfasietoare. Ele nu puteau duce o viata normala fiindca menstruatia era mai mult decat abundenta, cand venea dupa doua-trei luni. Despre controlul unei sarcini nici nu putea fi vorba. Cu acupunctura regulata problema se rezolva.

-durerile de spate, reumatismul. Statul ore intregi la calculator, efortul muncitorilor din constructii sau incarcatul-descarcatul unor greutati produc dureri cumplite de spate. Si in acest caz cu sedinte regulate de acupunctura se rezolva. La clinica vin si batrani care se plang de dureri si anchilozare si carora nu le mai merge niciun gel sau nicio crema.

-acest tratament vechi si garantat poate inlocui si psihologul si psihiatrul, daca este aplicat la timp. Depresia este inlocuita de incredere in sine si de optimism, traumele se vindeca, in timp ce atacurile de panica dispar.

Omul este macinat de multe probleme, boli si factori nocivi, iar un tratament preventiv prin acupunctura asigura o stare perfecta de sanatate.

Prin sedinte atent facute si monitorizarea punctelor dureroase se poate realiza si o diagnoza corecta a pacientului.

Preturile sunt afisate la vedere pe site-ul official al cabinetului si nu sunt deloc mari, raportate la pretul medicamentelor si la efectul advers al acestora.

O consultatie initiala costa 150 de lei, sedinta de acupunctura se face dupa achitarea a 60 de lei, iar pachetul complet de 10 sedinte costa 550 de lei.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close