Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Adina Alberts, mesaj pentru Cîţu şi Arafat: Cu ce sunt "mai proști" anticorpii naturali față de cei dobândiți prin vaccinare?!

Adina Alberts, mesaj pentru Cîţu şi Arafat: Cu ce sunt "mai proști" anticorpii naturali față de cei dobândiți prin vaccinare?!

Adina Alberts a postat luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat premierului Florin Cîțu, dar și șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat.

Adina Alberts, mesaj pentru Cîţu şi Arafat: Cu ce sunt "mai proști" anticorpii naturali față de cei dobândiți prin vaccinare?!
Sursa foto: Hepta - Adina Alberts/Facebook
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2021   •   00:01

"DOUĂ CHESTIUNI

HG550/14.05.2021 uită cu desăvârșire de oamenii sănătoși care au trecut prin boală, și care conform tuturor textelor medicale în vigoare, nu ar trebui să se vaccineze minim 6 luni. Aceștia de ce trebuie condamnați la o "testare perpetuă", timp de 6 luni, dacă au anticorpi naturali?! Cu ce sunt "mai proști" anticorpii naturali față de cei dobândiți prin vaccinare?! De ce nu au fost luate în seamă și aceste categorii de cetățeni așa cum se întâmplă în toate celelalte țări afectate de pandemie?! Sunt peste 600 000 de cetățeni în scenariul acesta dacă verificăm statisticile din noiembrie până azi. Ei nu sunt tot cetățenii României?!

Aceeași HG introduce și legiferează eficiența testelor rapide antigen, ceea ce este un lucru bun. Măcar astfel testarea devine mai ieftină. Subliniez că în toate statele europene, testele rapide antigen sunt gratuite.

Revenind la studenții cărora li se cer teste negative pentru a participa la examene, aceștia ar putea utiliza testele antigen rapide care sunt mai ieftine...Iar Universitățile ar trebui să le pună la dispoziția lor, aceste teste antigen rapide, în mod gratuit.

În atenția domnilor: Florin Cîţu Raed Arafat", a scris Adina Alberts pe Facebook.

DOUĂ CHESTIUNI ♦HG550/14.05.2021 uită cu desăvârșire de oamenii sănătoși care au trecut prin boală, și care conform...

Posted by Dr Adina Alberts on Sunday, 16 May 2021

 

×
Subiecte în articol: Adina Alberts mesaj anticorpi naturali
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close