Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Alimentul care închide rănile. Lidia Fecioru: "Se vindecă minunat şi nu te ustură"

Alimentul care închide rănile. Lidia Fecioru: "Se vindecă minunat şi nu te ustură"

Un aliment care se găseşte în orice bucătărie poate ajuta la închiderea rănilor şi se arată mai eficient ca sarea.

Alimentul care închide rănile. Lidia Fecioru: "Se vindecă minunat şi nu te ustură"
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2023   •   12:15

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susţine că pentru tratarea rănilor, inclusiv în cazul persoanelor care au ulcere varicoase, se dovedeşte eficient zahărul.

Alimentul care se găseşte în orice bucătărie şi presară pe o bucată de tifon ud şi apoi se aplică pe rană.

"Aș vrea să dau un sfat pentru cei care au răni, ulcer varicos - care se închid foarte greu și supurează continuu. Știți cu ce se vindecă foarte bine? Cu zahăr. 

Deci luăm zahăr de trestie de zahăr sau de sfeclă de zahăr, se pune pe un tifon ud, presărăm zahăr și punem pe acele răni. Se închid minunat", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la antena3.ro.

Citeşte şiBăutura care întăreşte imunitatea. Lidia Fecioru: "Bei seara, a doua zi nu mai ai nimic"

"Dacă te-ai tăiat și pui zahăr, se oprește sângerarea mai repede decât dacă pui sare, plus că de la sare te ustură, de la zahăr, nu. 

Dar eu am încercat cu mulți ani în urmă și am văzut că e eficient", a completat Mihai Voropchievici.

Totuşi, cel mai indicat este să cereţi sfatul unui medic, dacă rana persistă şi pare că nu se mai vindecă.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru rani închidere răni zahar
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close