Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Băutura care întăreşte imunitatea. Lidia Fecioru: "Bei seara, a doua zi nu mai ai nimic"

Băutura care întăreşte imunitatea. Lidia Fecioru: "Bei seara, a doua zi nu mai ai nimic"

În plin sezon al virozelor respiratorii, un leac pentru răceli este binevenit. Cu atât mai mult, când leacul are şi coniac.

Băutura care întăreşte imunitatea. Lidia Fecioru: "Bei seara, a doua zi nu mai ai nimic"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2022   •   20:00

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susţine că o răceala se poate combate încă din faşă cu coniac. Sigur, este vorba de o cantitate mică din această băutură, care trebuie combinată cu miere şi suc de lămâie.

"Reţeta pentru imunitate. Dacă simţim că ne-a luat un pic răceala, că ni s-a înfundat un pic nasul, că simţim când ne ia răceala, există o reţetă foarte simplă.

E nevoie de două linguri de coniac, o pastilă de aspirină, o lingură de miere, 100 de mililitri de apă călduţă şi o lingură de suc de lămâie.

Citeşte şiCât costă să cumperi trei ani de vechime la pensie, de la 1 ianuarie 2023

Se amestecă toate bine şi seara bem această soluţie. Şi a doua zi nu vom mai avea nimic", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Băutura care întăreşte vasele de sânge şi ridică imunitatea

"Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau. Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural.

Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge.

Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric. Din când în când mai agităm.

Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră.

Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului.

E foarte veche, se făcea la mănăstiri", a explicat Lidia Fecioru într-o altă emisiune Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close