Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Alimentul natural care menţine creierul viu. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Recomand zilnic. Este un foarte bun stimulator pentru creier, ajută procesele cerebrale"

Alimentul natural care menţine creierul viu. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Recomand zilnic. Este un foarte bun stimulator pentru creier, ajută procesele cerebrale"

E dulce, aromată, bogată în nutrienţi, dar nu foarte ieftină. Recomandarea sănătoasă de alimentaţie pentru fiecare dintre noi vine de la renumitul medic Vlad Ciurea.

Alimentul natural care menţine creierul viu. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Recomand zilnic. Este un foarte bun stimulator pentru creier, ajută procesele cerebrale"
Sursa foto: Vlad Ciurea/Facebook
de Georgiana Adam    |    22 Iul 2023   •   06:00

Profesorul Vlad Ciurea, medic neurochirurg, susține că o linguriță de miere consumată zilnic are extrem de multe beneficii pentru organe și pentru întreg corpul uman. 

"Creierul cu alimentație se ține", susține medicul.

"Recomand o linguriță de miere zilnic. Recomand, de asemenea, puțină ciocolată. Dar nu ciocolată cu adaosuri, însiropată cu zeci de miresme și alte lucruri. Ciocolata neagră.

Foarte bune stimulatoare pentru creier sunt și semințele. 

Citeşte şiOra ideală la care să te culci. Atunci se refac cel mai bine neuronii | Prof. dr. Vlad Ciurea: "În somn, creierul se linişteşte"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vlad Ciurea: "Nu recomand zahăr, care este periculos pentru creier"

Nu recomand zahăr, care este periculos pentru creier. Miere și fructe. Recomand pește slab și carne de curcan, cu puține calorii. 

Toate acestea favorizează transmițătorii din creier și ajută procesele cerebrale. Sunt cunoscute, dar e bine să le revedem din când în când", a precizat neurochirurgul Vlad Ciurea.

"Aerul curat, schimbările de peisaj, plimbările, discuțiile agreabile sunt câteva dintre lucrurile pe care creierul uman le iubește și care îi fac și bine", a mai spus neurochirurgul, potrivit dcnews.ro.

Vezi şiAlimentul care este cel mai mare duşman al creierului. Semnal tras de prof. dr. Vlad Ciurea

Mierea naturală nu ar trebui să ne lipsească de pe masă și din meniul zilnic, pentru că are o mulțime de proprietăți pentru sănătate.

×
Subiecte în articol: Vlad Ciurea creier miere
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close