Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Arde o frunză de dafin în casă şi vezi ce se întâmplă în doar 10 minute. Puțini oameni cunosc acest truc!

Arde o frunză de dafin în casă şi vezi ce se întâmplă în doar 10 minute. Puțini oameni cunosc acest truc!

În zilele noastre, oamenii s-au obişnuit să apeleze la multitudinea de medicamente fabricate în laborator. Dar nu trebuie să uităm că există remedii naturale la fel de eficiente pentru tratarea bolilor.

Arde o frunză de dafin în casă şi vezi ce se întâmplă în doar 10 minute. Puțini oameni cunosc acest truc!
Sursa foto: Foto: Noah Tempestarii / Youtube
08 Ian 2020   •   15:53

Deşi mulţi oameni cunosc deja beneficiile usturoiului, morcovului sau ghimbirului, sunt destule persoane care nu au auzit de efectele minunate ale frunzelor de dafin, scrie livebizmedia.ro.

Dafinul (Laurus nobilis), conţine în frunze mai multe ingrediente active şi uleiuri esenţiale. Unul dintre aceste uleiuri este eucaliptolul, care are proprietăţi antibacteriene şi ajută la tratarea tusei şi bronşitei. Mai presus de toate, acesta îmbunătăţeşte digestia.

Ca şi cum aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, uleiul esenţial linalool prezent în frunze este foarte util în ameliorarea stresului. Această substanţă poate lupta, de asemenea, împotriva durerilor de cap şi migrenelor cauzate de anxietate.

O modalitate de a folosi frunzele uscate de dafin este pur şi simplu să le ardeţi. Frunzele de dafin prin ardere, elimină substanţe care ajută la relaxare. Fumul trebuie să fie distribuit în jurul camerei, astfel, pe lângă faptul că încăperea va fi parfumată, stresul va dispărea. Dacă nu vă plac deodorantele de cameră, foile de dafin reprezintă o soluţie potrivită.

×
Subiecte în articol: frunze de dafin dafin beneficii
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close