Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Copiii de patru ani, afectați de depresie: au atacuri de panică și se gândesc la suicid

Copiii de patru ani, afectați de depresie: au atacuri de panică și se gândesc la suicid

Copiii de patru ani, afectați de depresie: au atacuri de panică și se gândesc la suicid
Sursa foto: Foto: pixabay.com
02 Apr 2018   •   20:46

Copiii din ciclul primar pot manifesta tulburări alimentare, suferă de atacuri de panică și se gândesc chiar și la suicid atunci când se confruntă cu probleme.

Studiul, comandat de sindicaliștii din educație, sugerează că, pentru mulți copii, problemele de sănătate mintală, agresiunea și hărțuirea sexuală au devenit o „rutină”.

Astfel, în unul din șapte cazuri, este vorba despre copii cu vârste între patru și sapte ani, iar în peste un sfert din cazuri este vorba despre copii cu vârste între șapte și 11 ani.

„Copiii sunt dependenți de tehnologie și introspecție. Acesta este simptomul societății de astăzi și influența malefică a siteurilor de socializare”, a precizat Chris McGovern, membru al Campaniei pentru Educație Reală.

Alți profesori avertizează că rețelele de socializare afectează tinerii din punct de vedere emoțional, astfel că profesorii se confruntă acum cu „o serie de probleme cu care nu s-au mai confruntat până acum”, potrivit Daily Mail.

×
Subiecte în articol: copii depresie suicid
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close