Antena 3 CNN Actualitate Sănătate „Decât un kilogram de mere, mai bine o feliuţă de tort de ciocolată”. Explicația nutriționistului Mihaela Bilic

„Decât un kilogram de mere, mai bine o feliuţă de tort de ciocolată”. Explicația nutriționistului Mihaela Bilic

„Decât un kilogram de mere, mai bine o feliuţă de tort de ciocolată”. Explicația nutriționistului Mihaela Bilic
Sursa foto: sursa foto: sursadesanatate.ro
20 Sep 2018   •   22:54

Nutriţionista Mihaela Bilic dezvăluie câteva trucuri de slăbit inedite și, la prima vedere, incredibile.

Carnea preparată pe grătar poate fi în sânge sau mediu preparată şi este recomandată alături de salată verde, aportul caloric şi fibrele fiind tocmai bune pentru cei ce doresc să slăbească.

Unul dintre aceste alimentele considerate eronat ca fiind interzis în diete este peştele gras: tonul, somonul, macroul, sardinele sau somnul. Grăsimea din peşte nu este periculoasă, fiind bogată în acizi graşi nesaturaţi, aşadar peştele, chiar şi gras, este un element esenţial şi nu îngraşă.

Deşi nu conţin zahăr aşa cum conţin dulciurile, fructoza din fructe se asimilează mai greu şi aceasta îngraşă. Pofta nu înseamnă foame, iar pofta de dulciuri nu poate fi satisfăcută prin consumarea fructelor, susține nutriţionistul Mihaela Bilic conform doctorulzilei.ro :”Decât un kilogram de mere care nu taie pofta de dulce, mai bine mâncaţi o feliuţă de tort de ciocolată”

×
Subiecte în articol: mihaela bilic ciocolata tort mere
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close