Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cum a reuşit cântăreaţa Adele să slăbească 22 de kilograme. Dieta este din ce în ce mai populară în rândul vedetelor

Cum a reuşit cântăreaţa Adele să slăbească 22 de kilograme. Dieta este din ce în ce mai populară în rândul vedetelor

După ce a fost aspru criticată în nenumărate rânduri pentru surplusul de kilograme, cântăreața Adele a reușit să dea tuturor ”peste nas”, slăbind nu mai puțin de 22 de kilograme.

Cum a reuşit cântăreaţa Adele să slăbească 22 de kilograme. Dieta este din ce în ce mai populară în rândul vedetelor
Sursa foto: instagram / Adele
27 Mai 2020   •   14:49

Artista britanică a reușit să slăbească cu ajutorul dietei Sirtfood, un regim din ce în ce mai popular în rândul vedetelor din Europa.

Potrivit The Sun, cântăreața a început să se antreneze acasă după despărțirea de soțul ei, Simon Konecki, după o căsnicie de 8 ani. Surse au dezvăluit că Adele luptă împotriva kilogramelor alături de trei antrenori personali, care o ajutâ atât cu antrenamentele, cât și cu dieta. 

Dieta Sirtfood, pe care Adele o ține cu conștiinciozitate, pretinde că poate ajuta persoanele cu probleme de greutate să slăbească rapid, fără un regim drastic, activând ”gena slabă”, potrivit site-ului oficial.

Dezvoltată de doi nutriționiști celebri din Marea Britanie, dieta se bazează pe cercetări asupra sirtuinelor, niște proteine responsabile de a regla diferite funcții ale organismului, inclusiv metabolismul, inflamația și îmbătrânirea.

Cu alte cuvinte, regimul presupune consumul de polifenoli, compuși vegetali, care pot ajuta la creșterea cantității de sirtuine din organism, combinat cu un regim hipocaloric, ambele ajutând oamenii să slăbească prin declanșarea eliberării de sirtuine (proteine).

Dieta presupune două faze, faza 1 și faza 2, care în total durează 3 săptămâni. 

Faza 1 durează șapte zile si presupune un consum maxim de 1.000 de calorii pe zi. În această fază, sunt permise trei sucuri pe zi, și o masă completă. Atât sucurile cât și masa vor fi compuse numai din alimente permise de dietă. 

Din ziua 4 până în ziua 7, consumul de calorii poate crește la 1.500, calorii care constau în 2 sucuri și 2 mese complete. 

Faza 2, care durează 2 săptămâni, este menită să îi ajute pe doritori să scape constant de kilograme. Aici pot fi consumate trei mese și un suc verde pe zi. 

Promotorii acestei diete au spus că este posibil ca aceste două faze să fie repetate ori de câte ori se dorește o stimulare a pierderii de grăsime.

Alimentele care pot fi consumate în dieta Sirtfood includ  kale, căpșune, afine, vin roșu, ciocolată neagră, cafea, ceai verde, ceapă, pătrunjel, soia, turmeric, nuci, hrișcă, ulei de măsline virgin, etc. Aceste alimente conțin compuși care pot activa sirtuinele, implicit „gena slabă” din organism, permițând pierderea în greutate.

Sursa: timesnownews.com

×
Subiecte în articol: sirtfood Adele
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close