Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Dr. Virgiliu Stroescu dezvăluie trucul secret cu care putem slăbi sănătos: "Organismul va răspunde rapid"

Dr. Virgiliu Stroescu dezvăluie trucul secret cu care putem slăbi sănătos: "Organismul va răspunde rapid"

Dr. Virgiliu Stroescu, medic primar în endocrinologie şi doctor în medicină, a dezvăluit o parte din dieta sa secretă cu care şi-a ajutat pacienţii să revină la o greutate normală.

Dr. Virgiliu Stroescu dezvăluie trucul secret cu care putem slăbi sănătos: "Organismul va răspunde rapid"
Sursa foto: Facebook dr. Virgiliu Stroescu | GettyImages
de Claudia Popovici    |    28 Oct 2023   •   22:00

Dacă vă confruntați cu obezitate sau din anumite motive nu reușiți să vă eliberați de kilogramele în plus, cunoscutul medic Virgiliu Stroescu vine cu vești bune. Vorbim de o soluţie simplă şi la îndemâna tuturor care a dat rezultate la sute de pacienţi.

"Când cineva e foarte gras și vrea să slăbească masiv, și am oameni care au venit cu 140-150 de kilograme și i-am adus la 70 de kilograme. Luni, miercuri şi vineri se mănâncă numai supă, 2-3 litri de supă şi nimic altceva.
Supa să fie cât mai vegetală, cât mai gustoasă, dar să aibă jumătate apă. Că dacă ai o cremă de aia, după ce mănânci te faci dublu.

"Organismul se obișnuiește perfect"

Și după o lună se obișnuiește perfect organismul. Azi e post, azi e supă, azi e mâncare obișnuită. Te scoli dimineaţa şi îți bei supa. Ai doi litri, îţi bei apa, te-ai săturat şi pleci sătul că ai băut supa.

După o oră-două te cheamă că iese afară apa şi în ziua aia ai slăbit un kilogram sau jumătate de kilogram. (...)

Eu având niște probleme mai interesante am ales miercurea, în mijlocul săptămânii şi beam numai apă. După o perioadă organismul a învățat, iar miercurea era ziua cu cea mai mare energie a mea”, a spus renumitul medic Virgiliu Stroescu, în cadrul podcastului "Altceva cu Adrian Artene".

×
Subiecte în articol: Virgiliu Stroescu endocrinologie diete supe
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close