Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cancerul mamar, stopat în 11 zile printr-un nou tratament. Cercetătorii au rămas uimiţi

Cancerul mamar, stopat în 11 zile printr-un nou tratament. Cercetătorii au rămas uimiţi

Cancerul mamar, stopat în 11 zile printr-un nou tratament. Cercetătorii au rămas uimiţi
de S.T.    |    11 Mar 2016   •   22:39

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Manchester au găsit un nou tratament experimental cu rezultate deosebite în tratarea uneia dintre cele mai agresive forme de cancer mamar, ducând la stoparea bolii, acesta putând revoluţiona viitorul combaterii afecţiunii, potrivit The Telegraph.

Cercetătorii britanici au rămas uimiţi de un nou tratament experimental cu rezultate deosebite în tratarea uneia dintre cele mai agresive forme de cancer mamar şi care ar putea revoluţiona viitorul combaterii acestei boli.

Potrivit testelor de laborator, această nouă terapie anti-cancer a distrus tumorile în doar 11 zile. Experţii au declarat că este pentru prima oară când boala necruţătoare a avut astfel de răspuns la tratament.

Aceştia au sugerat chiar că rezultatele în rândul femeilor care suferă de una dintre cele mai agresive forme de cancer mamar ar putea revoluţiona viitorul tratament al altor forme de cancer.

Tratamentul care constă într-o combinaţie de medicamente - cu o valoare de aproximativ 1.500 de lire sterline - a distrus în totalitate tumorile care ajungeau până la dimensiuni de 3 cm.

Descoperirile vor face posibil ca în viitor mii de femei să nu mai treacă prin sesiunile extenuante de chimioterapie care sunt prescrise, în mod normal, după operaţii.

×
Subiecte în articol: cancer tratament cancer cancer mamar tumori
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close