Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cum se construieşte imunitatea pasivă, arma eficientă împotriva bolilor. Care sunt avantajele terapiei cu imunoglobuline Y

Cum se construieşte imunitatea pasivă, arma eficientă împotriva bolilor. Care sunt avantajele terapiei cu imunoglobuline Y

Oul hiperimun, o altă abordare în lupta împotriva infecţiilor rezistente la antibiotic. Ce este şi cum acţionează imunitatea pasivă, o altă abordare în lupta cu bolile pentru care tratamentele clasice nu mai dau rezultate aflăm de la cercetătorul ştiinţific Viorica Chiurciu.

Cum se construieşte imunitatea pasivă, arma eficientă împotriva bolilor. Care sunt avantajele terapiei cu imunoglobuline Y
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2022   •   12:32

Vorbim despre o contribuţie românească de excepţie în dezvoltarea medicală modernă. O descoperire revoluţionară a cercetătorilor români, oul hiperimun. 

Produsele imunoinstant, 100% naturale

"În contextul actual trebuie să ne întreptăm atenţia mai mult ca oricând asupra sănătăţii. Doresc să aduc în atenţie, o contribuţie românească de excepţie, prin lansarea pe piaţa a produselor noastre, şi anume oul hiperimun şi a produselor din gama imunoinstant. Acestea sunt pe bază de anticorpi de pasăre,  imunoglobuline Y. Sunt produse naturale 100% şi se obţin din gălbenuşul de ou.

Acest ou hiperimun este un ou ştiinţific. Nu este un ou obişnuit. Oul hiperimun se obţine printr-o tehnică şi o tehnologie proprie. 

Noi, ca medici veterinari, cunoaştem cel mai bine anatomia şi fiziologia animalelor şi de asemenea, a păsărilor. Ne-am îndreptat atenţia asupra găinii şi a oului, aşa încât am inoculat găina cu un cumul de antigene care sunt, de fapt, microorganisme de origine bacteriană, virală sau fungică. În urma inoculări acestor găini, ele au produs anticorpi specifici", a spus cercetătorul ştiinţific gradul I Viorica Chiurciu.

Terapii alternative pentru bolnavii care nu răspund la tratament

"Demersul nostru ştiinţific în această cercetare a fost tocmai găsirea unor soluţii alternative la antibiorezistenţă. Antibioticele au salvat milioane de oameni atunci când au fost create, dar acum unele dintre ele nu mai au eficienţă.

Imunoglobulinele Y au mai multe beneficii majore. Sunt adjuvanţi în tratamentul infecţiilor cu bacterii rezistente la antibiotice. Aş aminti aici despre stafilococul aureus, dar şi Escherichia coli. În cabinetul nostru de medicină alternativă am vindecat infecţii cu nenumărate bacterii care se aflau la diverite niveluri ale organismului, precum infecţii genitale, urinare, pulmonare sau dermice. 

Aceste imunoglobuline specifice sunt adjuvanţi în susţinerea sistemului imunitar prin faptul că creează această imunitate pasivă. Imunitatea pasivă înseamnă transferul de anticorpi de la un organism la altul. În cazul nostru, de la găină la om, iar atunci când omul este pus în imposibilitatea de a fabrica aceşti anticorpi îi primeşte gata făcuţi", a mai spus Viorica Chiurciu.

Psorizis, o boală autoimună care poate fi vindecată cu ajutorul imunoglobulinelor Y

"Psoriazisul este o boală gravă, cronică care se manifestă la nivel cutanat prin acele plăci psoriazice. Acestea sunt de culoare roşie acoperite cu nişte scoame de culoare argintie. Această boală este şi la nivel sistemic. Afectează şi unghiile, organele şi articulaţiile. 

Persoanele diagnisticate cu psoriazis se izolează, ba chiar au gânduri sinucigaşe. Unele persoane care au această boală dezvoltă şi alte boli, precum diabet sau boli cardiovasculare. 

Psoriazisul apare la orice vârstă. Chiar şi la vârsta copilăriei. Numeroasele cercetări în imunologie au demonstrat că una dintre cauzele apariţiei psoriazisul este dereglarea sistemului imun. Noi am pornit de la această observaţie şi am realizat o nouă abordare", a mai spus Viorica Chiurciu.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close