Antena 3 Actualitate Sănătate Inundaţie la cel mai mare spital din Botoşani. Apa a inundat saloanele de la toate etajele

Inundaţie la cel mai mare spital din Botoşani. Apa a inundat saloanele de la toate etajele

de Andreea Cigolea    |    27 Aug 2021   •   09:45
Inundaţie la cel mai mare spital din Botoşani. Apa a inundat saloanele de la toate etajele

Spitalul Judeţean de Urgență din Botoșani a fost inundat după ce o conductă de apă a cedat.

Mai multe saloanea au fost inundate, iar apa s-a infiltrat de la etajul al patrulea până la cel dintâi. Avaria a fost remediată dar acum se evaluează pagubele.

Cel mai mare spital din judeţul Botoşani a fost inundat după ce o conductă de apă situată la etajul al IV-lea a cedat. Spitalul Judeţean ”Mavromati” este cea  mai mare unitate sanitară cu paturi din Botoşani şi găzduieşte sute de pacienţi.

Inundaţia s-a produs în timpul nopţii şi a afectat aproape toate etajele spitalului.   

Conducta care a cedat la etajul IV a făcut ca apa să se infiltreze la aproape toate etajele inferioare și au fost inundate inclusiv câteva saloane, iar apa din spital a fost întreruptă.

În momentul de faţă, angajaţii spitalului, din compartimentul administrativ evaluează pagubele produse de infiltraţii. Reprezentanţii spitalului spun că activitatea nu a fost întreruptă.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close