Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Longevitatea, subiect de discuție la o conferință internațională, desfășurată în România

Longevitatea, subiect de discuție la o conferință internațională, desfășurată în România

Conferința internațională este dedicată ultimelor descoperiri din domeniul gerontologiei și longevității și este organizată de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Societatea Română de Medicină a Stilului de Viață.

Longevitatea, subiect de discuție la o conferință internațională, desfășurată în România
Sursa foto: Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2022   •   15:43

Timp de două zile, pe 16 și 17 martie, experți de renume în gerontologie și longevitate, din America, Asia și Europa ne vor dezvălui care sunt noile abordări privind longevitatea și încetinirea procesului de îmbătrânire.

"Tema celei de-a doua ediții a conferinței se concentrează asupra rolului prevenției prin medicina stilului de viață asupra longevității. Împreună cu partenerul nostru, Societatea Română de Medicina Stilului de Viață, aducem unii dintre cei mai cunoscuți specialiști, care au studiat beneficiile acestei abordări medicale la pacienții cu boli cronice. Ne dorim să evidențiem importanța acestei discipline noi în creșterea speranței de viață, deoarece nu este important doar să trăiești mult, ci și să ai o viață de calitate", a declarat Lăcrămioara Frăsineanu, Manager de Proiect, Senatul Științific al FDVDR.

Special Guest Speaker-ul conferinței este Dr. Hans Diehl, fondatorul primului Institut de Medicină Lifestyle din lume și fondator al programului clinic inovator Complete Health Improvement Program (CHIP), director al boardului științific al Societății Române de Medicina Stilului de Viață.

Dr. Hans Diehl este profesor de medicina stilului de viață la Universitatea Loma Linda și unul dintre cei mai mari specialiști ai intervenției în stilul de viață, care a dezvoltat un program inovator, pentru a opri și inversa cele mai comune boli cronice ale societății actuale.

Participarea la conferință este GRATUITĂ, înscrierea se face prin completarea unui formular de participare, disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close