Antena 3 CNN Actualitate Sănătate M Ambulanță, asistență medicală de urgență la cele mai înalte standarde

M Ambulanță, asistență medicală de urgență la cele mai înalte standarde

Ai nevoie de asistență medicală de urgență, de tratamente, recoltări la domiciliu, transport sanitar pentru tine sau cineva drag? Poți suna la 021 9171 și o echipă medicală profesionistă va ajunge la tine în cel mai scurt timp, cu ambulanțe noi și dotate conform celor mai înalte standarde.

M Ambulanță, asistență medicală de urgență la cele mai înalte standarde
Sursa foto: M Ambulanta
de Georgiana Adam    |    24 Noi 2021   •   09:00

Echipa M Ambulanță dispune de personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute, de perspectivele existente.

Suntem un colectiv unit în care și-au găsit locul atât aripa tânără, generatoare de idei constructive, dar și aripa experimentată care stăpânește în cel mai mic detaliu toate tehnicile și manevrele necesare pacienților cu diverse probleme medicale.

Suntem in permanentă interacțiune și urmărim satisfacerea în totalitate a cerințelor pacienților prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora. Acest lucru este posibil datorita calificării, ambiției și orientării către calitate a colectivului nostru de specialiști, precum și datorită echipamentelor de ultimă generație.

Servicii de excepție

Ambulanțele noastre dispun de aparatură de ultimă generație care facilitează stabilizarea și transportul pacienților noștri în deplină siguranță.

Avem la dispoziție o flotă de 16 ambulanțe dotate complet și pregătite non-stop să intervină la solicitarea dumneavoastră.

Echipa medicală M Ambulanță este formată din medici, asistenți și ambulanței pregătiți de a interveni și a face față oricărei situații pe care o întâlnesc, oferind servicii de excepție:

  • ambulanțe noi, dotate conform celor mai înalte standarde

  • echipamente de înaltă calitate și investiții majore

  • acordarea de asistență medicală de urgență la diferite niveluri

  • acordarea de asistență medicală de urgență la nivel prespitalicesc asigurată prin echipaje medicale de urgență și echipaje de consultații de urgență la domiciliu;

  • administrarea de tratamente și recoltări la domiciliul pacientului

  • efectuarea transportului sanitar al pacienților care nu se află în stare critică sau transport medical asistat al pacienților care necesită monitorizare și îngrijiri medicale pe durata transportului

  • acordarea de asistență medicală de urgență și supraveghere la spectacole în aer liber, festivaluri și manifestări sportive sau diverse evenimente care impun prezența unei ambulanțe la locul desfășurării acestora, pe baza unor contracte sau solicitări prealabile.

  • acordarea de asistență medicală urgență la nivel prespitalicesc asigurată prin echipaje medicale de urgență și echipaje de consultații de urgență la domiciliu;

Profesionalismul, punctualitate și respectul pentru pacient stau la baza serviciilor noastre!

Avem cele mai noi echipamente și suntem aici pentru tine, fie că ai nevoie de o intervenție rapidă sau de transport medical, tratamente la domiciliu sau asistență medicală pentru evenimente publice. Sună și tu la 021 9171!

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close