Antena 3 Actualitate Sănătate Managerul Spitalului Colțea, dr. Mircea Lupușoru, demis. Interimatul va fi preluat de medicul Paul Iordache

Managerul Spitalului Colțea, dr. Mircea Lupușoru, demis. Interimatul va fi preluat de medicul Paul Iordache

de Andreea Cigolea    |    21 Iul 2021   •   12:32
Managerul Spitalului Colțea, dr. Mircea Lupușoru, demis. Interimatul va fi preluat de medicul Paul Iordache

Managerul Spitalului Colțea, dr. Mircea Lupușoru, a fost demis. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a decis să scoată postul la concurs pentru că este nevoie de o conducere nouă.

”Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colțea, Mircea Lupușoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital și va urma un concurs pentru asta. 

Până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universității Reykjavik din Islanda și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, un bun profesionist din domeniul sănătății. 

Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital și în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulțumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital” a anunțat Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Mircea Lupușoru este din 2018 manager al Spitalului Colțea. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close