Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Prof. Dorin Sarafoleanu, la 84 ani: Baronii politici să lase spitalele în pace. E dureros când politica se bagă în medicină

Prof. Dorin Sarafoleanu, la 84 ani: Baronii politici să lase spitalele în pace. E dureros când politica se bagă în medicină

La 84 de ani, profesorul Dorin Sarafoleanu dă consultaţii şi printre picături, atunci când are o pauză, citeşte pe tabletă cum evoluează pandemia de coronavirus în alte ţări.

Prof. Dorin Sarafoleanu, la 84 ani: Baronii politici să lase spitalele în pace. E dureros când politica se bagă în medicină
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    30 Mai 2020   •   23:05

Analizând situaţia de la noi din ţară, medicul spune că sistemul sanitar este în agonie, nu s-au respectat reguli de igienă şi din această cauză avem focare de COVID-19, dar precizează şi faptul că există o teamă de manager a cadrelor medicale.

În plus, "baronii politici să lase spitalele în pace", a spus prof. dr. Dorin Sarafoleanu, sâmbătă, într-un interviu la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

"E dureros când politica se bagă în medicină", a adăugat Sarafoleanu, spunând că ştiinţa trebuie să fie înaintea politicului.

Cât priveşte pandemia, aceasta va schimba comportamente umane în viitor, din cauza panicii create de măsurile aduse, este de părere medicul.

Întregul interviu, în clipul video de mai jos.

Prof. Dorin Sarafoleanu: Sistemul sanitar românesc e în agonie

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close