Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Protest anunţat la Spitalul Judeţean Constanţa: 'Azi au murit ei, mâine putem fi noi'

Protest anunţat la Spitalul Judeţean Constanţa: 'Azi au murit ei, mâine putem fi noi'

Sute de oameni au anunţat că vor participa la un protest anunţat în faţa Spitalului Judeţean Constanţa, după ce o femeie a fost lăsată să aştepte 16 ore pe un scaun, iar apoi a murit în braţele fiului ei, la Urgenţe.

Protest anunţat la Spitalul Judeţean Constanţa: 'Azi au murit ei, mâine putem fi noi'
Sursa foto: sursa: ctnews.ro
05 Feb 2020   •   14:59

Protestul a fost anunţat într-o postare pe Facebook, postare ce a devenit în scurt timp virală, fiind distribuită de peste 1.500 de persoane.

Oamenii au anunţat că vor forma un lanţ uman în faţa spitalului, sâmbătă, 8 februarie 2020, începând cu ora 11.00.

Totul după ce o femeie în vârstă de 70 de ani a fost lăsată să aştepte timp de 16 ore pe un scaun, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), şi a murit în braţele fiului.

Poliţia a deschis o anchetă, după ce fiul femeii a depus o plângere penală împotriva spitalului.

Cauza morţii în cazul femeii din Constanţa care s-a stins din viaţă la Urgenţe, în braţele fiului

'Ia atitudine! Sâmbătă, 8 februarie 2020, ora 11.00, ne întâlnim la Spitalul Judeţean Constanţa, acolo pe trotuar, pe bulevardul Tomis! Facem un lanţ uman, ne ţinem de mâini, cuminţi, politicoşi, în linilşte, spunem 'NU' tuturor mizeriior care se întâmplă acolo.

Să luăm atitudine! Distribuiţi, postaţi şi arătaţi celor din jur că vă pasă. Ia atitudine! Azi au murit ei! Mâine putem fi noi, copiii noştri sau părinţii noştri! Până când? Până când lehamitea lor faţă de viaţa pacienţilor? Până când nepăsarea, până când inumanitatea, până când nerespectarea sarcinilor de serviciu', se arată în postarea de pe Facebook.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close