x close

Revelion 2020. Ce alimente îți aduc noroc și bunăstare dacă le consumi de Revelion

de A.M.P    |    30 Dec 2019   •   12:08
Revelion 2020. Ce alimente îți aduc noroc și bunăstare dacă le consumi de Revelion 482 Foto: pixabay

Revelion 2020. În noaptea dintre ani este bine să ai pe masa struguri, peste, fructe rotunde, legume verzi, rodii şi să mănânci din toate. Aceste alimente iţi aduc noroc şi bunăstare în 2020!

Revelion 2020Fructele rotunde atrag că un magnet prosperitatea Indiferent că le consumi sau nu, este bine să le ai pe masa. Citricele, merele, rodiile trebuie să aibă un loc de cinste la masa de Revelion.

Revelion 2020Acestea menţin sănătatea, îmbunătăţesc vitalitatea şi simbolizează prosperitatea, continuitatea, infinitul, scriu jurnaliștii de la clicksanatate.ro.

Revelion 2020Legumele verzi înmulţesc resursele financiare. Culoarea verde este asociata şi cu ideea de înflorire şi de dezvoltare, dar şi cu banii. Prin urmare, e bine să mănânci verdeţuri în noaptea de Revelion, daca vrei să ai mai mulţi bani în 2020. Pe de alta parte, daca nu ştiai, verdele simbolizează şi sănătatea. Optează pentru garnituri de salate cu ceapa verde, cu foi de salata, spanac, castraveţi. Multe alimente verzi pe masa să fie!

Revelion 202012 boabe de strugure pentru 12 luni norocoase - De la spanioli vine credinţa ca e bine sa mananci 12 boabe de strugure in noaptea de Revelion, daca vrei ca urmatorul an sa fie unul norocos. Nu gresesti nici daca alegi sa mananci 12 boabe de stafide. Atentie! Pentru noroc, belsug si sanatate, este bine sa consumi boabele imediat in primele clipe ale noului an.

Citeşte mai multe despre:

Revelion 2020
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati