Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Specialiștii avertizează! Unde este interzis să îţi pui telefonul mobil. Te poate îmbolnăvi

Specialiștii avertizează! Unde este interzis să îţi pui telefonul mobil. Te poate îmbolnăvi

Specialiștii avertizează! Unde este interzis să îţi pui telefonul mobil. Te poate îmbolnăvi
Sursa foto: foto- Pexels
30 Aug 2018   •   14:21

Este dificil să găsești pe cineva care să nu aibă telefon mobil. În plus, în fiecare an, la nivel mondial, numărul mobilelor vândute crește. Oamenii le țin asupra lor chiar și în baie sau în pat.

Cu siguranță că este confortabil să-ți ții mobilul în buzunarul din spate al pantalonilor. Simți adesea, dureri în stomac sau la nivelul picioarelor? Durerile pot fi consecință purtării mobilului în buzunare.

Potrivit unor studii, purtatul mobilului în apropierea soldurilor slăbește oasele bazinului. Așa că ai grijă de sănătatea oaselor tale și ține-l într-o geantă.

Nu-ți ține mobilul pe piele întrucât bacteriile de pe ecran sunt transferate pe față ta, iar radiațiile electromagnetice sunt mult prea aproape. Lasă cel puțîn 0.5-1.5 cm între pielea ta și dispozitiv.

Nu-ți lasă telefonul afară dacă temperaturile au coborât sub 0 grade. Nu-l lasă nici în mașînă. Diferențele de temperatura pot fi periculoase pentru electronice. Când aduci un telefon lăsat în frig într-un loc cald se formează condens care pot duce la probleme grave pentru dispozitiv, potrivit exquis.ro.

×
Subiecte în articol: telefon
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close