Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Spitalul cu cele mai multe paturi din zona Moldovei riscă să rămână în beznă

Spitalul cu cele mai multe paturi din zona Moldovei riscă să rămână în beznă

Criza din energie afectează spitalele. Cea mai mare unitate medicală din zona Moldovei, Spitalul județean din Botoșani, ar putea rămâne în beznă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Sep 2022   •   10:03

Niciun furnizor nu s-a prezentat la licitaţia organizată pentru Contractele de electricitate. Spitalul ar trebui să primească, în această situaţie, curent electric de la furnizorii de rezervă. Ei sunt desemnați de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei. 

Furnizorii de ultimă instanţă, desemnaţi de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), sunt cei care asigură, conform reglementărilor emise de ANRE, furnizarea energiei electrice clienţilor finali care nu mai au asigurată furnizarea de energie electrică din nicio altă sursă.Furnizorii de ultimă instanţă, desemnaţi de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), sunt cei care asigură, conform reglementărilor emise de ANRE, furnizarea energiei electrice clienţilor finali care nu mai au asigurată furnizarea de energie electrică din nicio altă sursă.

Aceasta este o modalitate de asigurare a energiei electrice în instituţii vitale, precum spitalul, până la încheierea unui contract de furnizare a energiei electrice pe piaţa concurenţială.

×
Subiecte în articol: Botoșani spital curent
Parteneri
Venitul minim de incluziune, implementat de la 1 ianuarie. Cine ia bani
x close