Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Valeriu Gheorghiță promite vaccin la munte, la mare și în aeroport: ”Există o teamă de înțepături, ace, sau de medici”

Valeriu Gheorghiță promite vaccin la munte, la mare și în aeroport: ”Există o teamă de înțepături, ace, sau de medici”

Vaccinul va urma aglomerările de persoane, în principal zonele turistice. Dr. Valeriu Gheorghiță susține că în acest fel se va ajunge cu serul și la persoane care se tem să intre într-un spațiu medical pentru vaccinare.

Valeriu Gheorghiță promite vaccin la munte, la mare și în aeroport: ”Există o teamă de înțepături, ace, sau de medici”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Cigolea    |    25 Mai 2021   •   14:50

Valeriu Gheorghiță a spus că vor fi organizate centre de vaccinare în locații atipice: gări, muzee, aeroporturi, dar și la munte sau la mare.

”Ideea este de a distanța acest proces al vaccinării de un gest medical propriu-zis, pentru că sunt persoane care evită să se prezinte într-un spital, care au o serie de temei față de înțepături, față de ace, față de tratamente sau de medici și atunci ar fi alte locații potrivite. Vă dau exemple: muzee, găsi, aeroporturi, stadioane, diverse localități turistice, pe litoral, la munte, acolo unde există o interacțiune crescută între persoane”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare.

Potrivit acestuia, când vor fi ridicate o serie de restricții, oamenii vor interacționa mai mult și vor fi, astfel, identificate acele zone în care există o interacțiune de persoane și să se ajungă, apoi, cu vaccinul în zona respectivă.

×
Subiecte în articol: Valeriu Gheorghiţă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close